TOP 5 CONCEALERS

Der er så mange forskellige concealers på markedet, og de gør i realiteten hver noget forskelligt. Så hvordan finder man egentlig den rette concealer til sig selv?

Man skal tænke hvad man vil have ud af sin concealer. Vil man spot conceale, vil man dække sine mørke rande under øjet, eller vil man bare give noget mere spil i ansigtet?

Jeg har valgt mine top 5 concealers der kan bruges til forskellige lejligheder, så du kan fornemme hvilken du vil have bedst resultat med:

NARS RADIANT CREMEY CONCEALER 

Image result for nars radiant creamy concealer

  • Pris, 245,-
  • Hjælper med mørke rande
  • Har en let cremet konsistent som er nem at blende

Fordele ved produktet:

Produktet har en lækker konsistens som er nem at arbejde med. Den har en medium til fuld dækkeevne jo mere man bygger den op. Den kan bruges til næsten en hver lejlighed og holder godt i løbet af dagen. Derudover, er den nem at dække urenheder med!

Ulemper ved produktet:

Ved meget lyse hud toner kan den have et gråligt skær, så man skal helst bruge en pudder med noget farve i for at det ikke skære igennem. Produktet skulle virke godt mod rødme, men dog vil jeg anbefale man lægger en blå farve under for at få det ønsket resultat.

MAKEUP REVOLUTION CONCEAL AND DEFINE CONCEALER 

Image result for makeup revolution concealer

  • Pris, 36,-
  • let konsistens
  • Hjælper med mørke rande

Fordele ved produktet:

Utrolig lækker at arbejde med, nem at blende ud og lægger sig ikke ned i fine linjer. Den har en høj dækkeevne, som kan dække urenheder, mørke rande og hjælpe med at lave contour i ansigtet. Den holder godt i løbet af dagen og giver et mat finish.

Ulemper ved produktet:

Den kan være meget sart for sensitiv hud, grundet nogle af olierne som er deri. Den fordeler meget produkt ud af applikatoren, hvilket kan være for overflødigt til tider.

THE BODY SHOP MATTE CLAY CONCEALER 

Kaili Azalea 012

  • Pris, 65,-
  • Let at håndtere
  • God til at spot conceal

Fordele ved produktet:

Samtidig med at den har en god dækkeevne og er FANTASTISK til at spot conceale, så gør inholdet af teatree oil at den samtidig behandler urenheder når man anvender produktet. Størrelsen af indpakningen gør den nem at lave touch up med i løbet af dagen. Den fungere fint til alle lejligheder, grundet dækkeevnen.

Ulemper ved produktet:

Den kan være hård for sensitive hudtyper grundet teatree olien. Der følger ikke en applikator med, så enten er det med børste eller finger, hvilket jo er en smagssag.

BECCA AQUA LUMINOUS PERFECTING CONCEALER

Image result for becca concealer

  • Pris, 240,-
  • Vægtløs dækning
  • Indholder 32% vand

Fordele ved produktet:

Den er så behagelig og påfør og kan slet ikke mærkes på huden. Den har en let til medium dækkeevne, som holder længe. Den giver et mere vågent ansigt og hjælper med at fugte underøjet. Den hjælper med at sløre ens problemområder, uden det ser for “fake” ud.

Ulemper ved produktet:

Personligt, synes jeg at varigheden af concealeren ikke vare længe nok. Hvis man vil have mere dækkeevne, kræver det meget produkt for at opbygge resultatet. Den begynder også at crease efter 4 timer, så man skal altid være klar til touch up.

LA GIRL PRO CONCEAL HD CONCEALER 

Image result for la girl concealer

  • Pris, 49,-
  • Indeholder vitamin C og E
  • God til at highlight områder

Fordele ved produktet:

Concealeren er skøn at påføre og blender som en drøm. Den har en let dækkeevne og er fantastisk til at lave highlight og contour med. Der er ikke meget spild når man anvender produktet. Den fås i forskellige farver bla. til at colourcorrect.

Ulemper ved produktet:

Den kan være sart ved sensitiv hud og selve applikatoren bliver hurtig ulækker. Derudover kan den være svær at lave touchups med i løbet af dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg