TOP 5 CONCEALERS

HIGHLIGHTERS SOM ALLE BEAUTYBLOGGERS SVÆRGER TIL!

Lidt highlighter her, lidt highlighter der, vi alle kender det. Highlighter kan sætte prikken over i’et til ens makeup, uanset om det er daglig makeup eller den helt store aften makeup. Der er så mange forskellige highlighters på markedet, så hvad for en skal man vælge?

Altid tænk på hvad du vil have ud af din highlighter. Vil du have en som du kan stille og roligt bygge op, en som kun giver lidt glød eller en som giver det helt til maks bare ved første streg?

 

Ofra Highlighter Rodeo Drive

Ofra Highlighter Rodeo Drive

  • Pris, 211,-

Denne highlighter påføres som en drøm! Du kan nøjes kun med et enkelt strøg, men også bygge den op til den effekt du gerne vil have. Den blender helt fantastisk og ligger så fint på ens kindben. Den holder fint i løbet af dagen, og smitter ikke rigtig af hvis man sætter hånden på. Derudover, har produktet den fineste konsistens.

 

Farsali Jelly Beam Illuminator Highlighter

Image result for farsali jelly beam illuminator

  • Pris, 165,-

En gel highlighter som forvandler sig til en pulverkonsistens når den påføres. Den er ekstrem nem at anvende og passer fint til alle hudtyper. Den kan blandes med ens foundation for at give ekstra glow, eller påføres på høje punkter inden foundation. Den spiller rigtig flot på huden uden foundation, så den her vil du elske til sommer.

 

Anastastia Beverlyhills Amrezy Highlighter

Anastasia Beverly Hills Amrezy Highlighter

  • Pris, 252,-

Den her highlighter har været ekstrem hypet, og det er der også en grund til! Den påføres som en drøm på huden og skal ikke bruges ret meget for at opnå ens resultat. Den holder i EVIGHEDER og kan bruges til alle lejligheder. Derudover, passer den til alle årstider da selve gløden tilpasser sig ens hudfarve.

 

Elf Baked Highlighter Moonlight Pearls

e.l.f. Baked Highlighter Moonlight Pearl

  • Pris, 60,-

Elf overraskere gang på gang med deres makeup produkter, og den her highlighter fortjener virkelig sin hype. Den er så fin når den kommer på og blender som en drøm! Du kan bygge den op som du vil, og anvende settingspray for at give mere spark i highlighteren. Derudover, er den ekstrem flot på huden uden foundation, så den bliver helt klart en sommerfavorit!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 CONCEALERS