HIGHLIGHTERS SOM ALLE BEAUTYBLOGGERS SVÆRGER TIL!

DISSE DIYS VIL SPARE DIG EN MASSE PENGE

 

Så meget som jeg elsker luksuriøse skønhedsrutiner, er en 10-steps rutine altså ikke helt billig for sig, Det er derfor jeg er helt tosset med DIYs. De er ikke kun sjove at lave, de er også et meget billigere alternativ til skønheds produkter, og faktisk i fleste tilfælde ligeså gode. Man skal huske at DIY altid består af “rå” natur produkter, hvilket gør at ens DIY er fri for unødige tilsætningsstoffer.

 

Min go-to ansigtsscrub 

Ingredienser:

  • 1 spiseskefulde brun farin
  • 1 spiseskefulde rå honning
  • 1 citron (kun saften skal bruges)
  • Pris i alt, 40,-

Hver enkelt ingrediens i denne ansigtsscrub har de vildeste skincare egenskaber. Brun farin hjælper din hud med at optage og bibeholde din fugt i huden, samt scrubber den meget fint så det kan bruges til alle hudtyper. Citronen er rig på vitamin C, den hjælper med at ensarte din hud og booste ens collagen. Derudover indeholder den Citric Adid, som er er en neutral form for AHA (alpha hydroxy acid) som hjælper med blackheads. Til sidst giver honningen en utrolig lækker fugt, hjælper med at give balance ved bakterierne i huden som bla. er rigtig godt imod acne.

 

Den dejligste bodyscrub

Ingredienser:

  • 4 spiseskefulde sheasmør
  • 2 spiseskefulde brun farin
  • Pris i alt, 80,-

En bodyscrub som giver dig den blødeste hud. Brun farin scrubber så blidt og fint at det knap kan mærkes på huden, men hold da op en forskel man kan se efter, dertil hjælper den med at bibeholde fugten i huden hvilket er et must når man scrubber de døde hudceller af. Sheasmør er kendt for at være det afrikanske guld, og det er der en grund til. Sheasmør er kendt for at være rig på fugt. Den kan hjælpe din hud med at genoprette sig selv, hjælper på solskader og hjælper på eksem.

 

Ødelagte fødder

Ingredienser:

  • 6 jordbær
  • 2 spiseskefulde sukker
  • 1 spiseskefuld olivenolie
  • Pris i alt, 50,-

Jeg tænker at det man glemmer aller mest at forkæle, er ens fødder. Flækket hæle er det værste, og gør afsindig ondt. Jordbær er den bedste kur mod flækket hæle, de går ind og lindre og reparerer ens hæle. De blødgøre ens fødder og faktisk beskytter de dem også imod UV-stråling. Sukkeret går ind og eksfoliere ens fødder blidt, uden det gør ondt i revnerne i hælene. Olivenolien hjælper med at blødgøre ens fødder og har en nærende egenskab som ikke kan undværes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHLIGHTERS SOM ALLE BEAUTYBLOGGERS SVÆRGER TIL!