ANSIGTSMASKER DIN HUD VIL TAKKE DIG FOR

TRÆTTE, PUFFEDE ELLER MØRKE RENDE UNDER ØJET?

Vi alle ved hvordan det er at ligne en der enten har tudet hele natten eller bare ligner døden på en dårlig dag (haha). Men seriøst, det sværeste kan være, at finde den øjencreme som passer lige præcis til ens behov. Du skal hele tiden huske, at huden under øjet er noget af det mest sarte område, som virkelig skal have en god og ordentlig pleje til både at forebygge fine linjer mm. eller bare fugten i sig selv. De fleste anvender deres daglige ansigtscreme, men det er desværre ikke nok og har ikke de samme egenskaber som du har behov for i din øjencreme.

Jeg har derfor udvalgt de øjencremer, som jeg synes har en fantastisk effekt, holder længe og hvor pengene virkelig er givet fornuftigt ud.

 

THE BODY SHOP – DROP OF YOUTH

Hvorfor: Øjencremen er lavet på plantestamceller som giver en boost til cellefornyelsen, hvilket egentlig betyder HUDEN ÆLDES LANGSOMMERE, WIN WIN. Derudover, har den en kølende effekt, hjælper på de trætte ømme øjne og mørke rende. Det er både en øjenmaske og øjencreme i en, hvilket gør den endnu mere unik.

 

ORIGINS – AGE- DEFENSE 

Hvorfor: Denne lækre øjencreme er rig på hvid te, som øjeblikkeligt går ind og fugter den sarte hud, hjælper med at lysne under øjet og samtidig indeholder den edelweiss som er en kendt plantestamcelle som forebygger tidlig ældning af huden, YEES. Og nok det største plus er, at den indeholder SPF20, som faktisk er noget af det vi glemmer aller mest under øjet.

 

OLE HENRIKSEN – BANANA BRIGHT

Hvorfor: Ole Henriksen er kendt for sine lækre luksuriøse produkter, og til prisen hvad du får her er virkelig fantastisk givet ud. Den er lavet på bananpudder, som har den fanstiske egenskab at den hjælper med at lysne øjeblikkeligt. Den fugter i dybden, men på en dejlig måde så den ikke føles klisterende resten af dagen. Efter længere brug, vil man opdage at mørke rende og fine linjer vil synes mindre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANSIGTSMASKER DIN HUD VIL TAKKE DIG FOR